Info

Smaka på den – En öppen och avklädd podcast

En öppen och avklädd podcast
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Smaka på den – En öppen och avklädd podcast
2015
June
May
April
January


2014
December
November
October
May
April
March
February
January


2013
December
October
September
August
July
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: December, 2014
Dec 24, 2014
Hej kära poddare! Vi vet att 9/10 visar en härlig facebook-bild av hur bra jul ni ska ha. God Jul önskar vi er som vill fly undan en timme och ha en stund för er själva. Den tysta dokumentförstöraren, vänner från andra kulturer, värdet av julkort, årets julklapp, och mycket annat smaskigt vi hoppas ni kommer gilla! Låt julen väl smaka på er, mums!
Dec 18, 2014
Hej våra älskade lyssnare! Här har ni något att smaka på! Varma toalettsitsar, skitsnack berör oss inte! Hur många människor följer du egentligen genom livet? Barn som hotar lärare med kniv, vi har lösningen. Missa inte detta och så mycket annat! Låt det väl smaka, äcklig jul på er alla!  
Dec 1, 2014
Hej kära poddare! Hoppas ni alla är sugna på att smaka på den. Ta del av ett utdrag från ordningsvaktsbloggen. Missa inte vad ett nytt jobb innebär och varför det finns problematik med att fejka värde i att ha en fin titel. Vardagsticks i kombination med udda kontrollbehov hoppas vi alla att ni känner igen! Mycket mer än så givetvis! Och stort tack till vår klippare Tobias! <3  
1