Info

Smaka på den – En öppen och avklädd podcast

En öppen och avklädd podcast
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Smaka på den – En öppen och avklädd podcast
2015
June
May
April
January


2014
December
November
October
May
April
March
February
January


2013
December
October
September
August
July
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: April, 2014
Apr 23, 2014
Hej poddare! Får alla verkligen ligga? Även killar som ser ut som hästar? Vi pratar om polarisering som är lite nyckeln till attraktion. Har inte alla killar blivit vilseledda av ett blowjob? Ni tjejer vet ju precis vilka verktyg som går använda. Det finns många situationer som gör oss obekväma, häng med till Eriks förflutna. Vi fick ett riktigt välskrivet brev till podden somvi kommer följa upp, missa inte vad det handlar om. Mycket mer givetvis! Låt det väl smaka!
Apr 15, 2014
Halå podders! Äntligen, nu kör vi igen! Tekniken is up and running! Erik & Emelie pratar om hur det är att vara en podcast som folk vill lyssna på (erhm typ). Vi bränner av trolljägarna, sätta värde på sig själv och hur många chanser ska man egentligen ge folk som är idioter? Nyser du också rakt ut? Vi nät-hatar dig redan nu. Fullproppat med massor av annat, och avslutningsvis kärlek och vrede! Puss!
Apr 2, 2014
Hej podders! Nu jävlar har vi lyckats med tekniken! Eller well, vi har lyckats spela in allt iaf, trots att Stefan är på andra sidan världen! Vi bränner av lite skillnader på folk och folk, kulturer skapar ju olika beteenden. Missa inte heller tips och tricks kring hur man kan göra sin vardag roligare, positivare - Erik har gjort en lång resa kring detta och Stefan tipsar om en bra bok för ändamålet! Mycket annat gottigt, vi har saknat er! Låt det väl smaka!
1