Info

Smaka på den – En öppen och avklädd podcast

En öppen och avklädd podcast
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Smaka på den – En öppen och avklädd podcast
2015
June
May
April
January


2014
December
November
October
May
April
March
February
January


2013
December
October
September
August
July
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: February, 2014
Feb 25, 2014
Hej poddare, Lite tekniska fel gjorde att en liten liten första del blev helt robot-voice. Vi får återkomma med det - trust me, vi pratade om fittdoft på burk och ensam människor! Annars bjuder vi på våra storys om hur vi förlorade oskulden, några gladpack-sunshine storys! Vi dissar hasselhoffs schwenska talkshow, glider lite in på feminism fast vi hatar diskutera politik. Lite vreden, kärlek och annat smått och gott delas ut som vanligt. Låt det väl smaka kära ni!  
Feb 18, 2014
Halloj lyssnare, vänner och annat löst folk som vi inte känner. Vi, Emelie och Stefan passar på att njuta lite extra med fika när Erik inte är på plats och kan klanka ner på oss. Erik får sig ett par kängor eftersom han inte har en chans att svara upp på de påhopp som görs. Vi pratar vidare vad som skett under helgen och Stefans nya "guru". Vad det är för typ av människor som faktiskt är på Badoo och vilken typ är Emelie? Självklart kommer även veckans kärlek/ vrede. Gör som vi smaska och njut!
Feb 11, 2014
I veckans podd tjötar vi på ordentligt. OS är självklart ett utav ämnena och vi funderar på hur man bedömer den märkliga sporten backhoppning. Vinner den som hoppar längst? Naturligtvis blir även alla hjärtans dag ett hett ämne där Emelie dissar att man ska göra något speciellt just denna dag istället för att visa att man tycker om någon en annan dag. Stefan har hittat roliga eller kanske är det misslyckade presentationstexter på dejtingsajten Happy Pancake... Massa massa mer!
Feb 4, 2014
Hej poddare! I detta avsnitt får ni lite recap på något som ligger Erik väldigt varmt om hjärtat, kampen mot kvinnovåld. Erik återberättar kort om vad vi pratat om tidigare kring detta och delar sedan med sig av nya saker som hänt ... skrämmande samhälle. Missa inte heller hur Stefan och Erik jagade Paradise Hotel deltagare på klubben. Emelie sågar några nyhetsrubriker, med all rätt.   Vi kör några vreden och kärlek, samt återkommande analyser och chansningar om människor och relationer! Givetvis mycket mycket mer! Låt det väl smaka!
1