Info

Smaka på den – En öppen och avklädd podcast

En öppen och avklädd podcast
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Smaka på den – En öppen och avklädd podcast
2015
June
May
April
January


2014
December
November
October
May
April
March
February
January


2013
December
October
September
August
July
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: January, 2014
Jan 28, 2014
Äntligen är det dags för veckans efterlängtade avsnitt. Självklart pratar vi jkpg-galan som vi sände live från i helgen. Blir bla snack om flirtande och hur vi lyckades ”rädda” Jnytts sändningar. - 5 konstigaste skälen till att göra slut med sin partner, från kvinnor/män - Våra mål för 2014 - Familjeliv och prioriteringar - Vitt och vad fan det innehåller Naturligtvis även veckans vrede och kärlek. För er som inte vet kan ni just denna vecka följa oss på Instagram på jkpg kontot. #badoo #jkpggalan #metro #podcast #landingstrip
Jan 21, 2014
Poddare! Vi grillar Stefan för att ni lyssnare ska lära känna honom lite mer på djupet. Diskussioner kring träning och vart man kan hitta lite extra bra tips samtidigt som vi dissar människor som lägger ut bilder, statusuppdateringar för att verka mer duktiga än vad de faktiskt är. - Frågan som vi ställer oss är om tjejer kan knulla sig till allt? - Erik irriterar sig enormt på Stefan och hans perfekta korrekta ord Mycket mycket mer givetviiiis! Låt det väl smaka!
Jan 14, 2014
Hej kära poddare! Låt det väl smakas med både facebook snack och killar som raggar på Emelie. Vi går igenom om hur det känns att vara ett säkert ligg, dvs är du ett säkert ligg för någon annan? Erik hatar människor som inte har en bra autopilot om när man ska hålla käft! Stefan tar upp hur man enklast kan bli en del av ett landslag, oavsett sport! Most bang for the buck så att säga. Missa inte analyser om människor hit och dit och mycket mycket mer! Smaka på den!
Jan 7, 2014
Hej poddare! Något galet krux med inspelningen, massvis har robotvoice och går inte höra. SUCK! Meeeen vi lyckades rädda en del. Här kommer snack om sportföräldrar som skall coacha. Stefan kommer inte i tid - hinner jag springa fram och tillbaka till pressbyrån? Vad är det för fråga egentligen? Vi bjuder också på en fet facebook analys, mest för att vi själva är så sjukt perfekta. Det bryts lite hastigt på slutet, men studion fuckade ljudet :( Låt det väl smaka!
1