Info

Smaka på den – En öppen och avklädd podcast

En öppen och avklädd podcast
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Smaka på den – En öppen och avklädd podcast
2015
June
May
April
January


2014
December
November
October
May
April
March
February
January


2013
December
October
September
August
July
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: September, 2013
Sep 25, 2013
  Hej kära poddare! Ett helt färskt och nybakat avsnitt, bara någon timme gammalt! Fullsmockat avsnitt. Vi pratar givetvis om ensam mamma söker. Frederic tar fram fakta om höst depression och Erik kopplar samman det med vad som händer med hjärnans belöningssystem när man blir kär. Missa inte snacket om inköpslistor och högtalardialekter. Emelie tar upp hur man bör se på en invecklad KK relation, kanske har vi lösningen? Mycket mycket mer, låt det väl smaka!  
Sep 21, 2013
  God helg poddare, Här kommer förfest snacket! Vi pratar om ensam mamma söker givetvis. Erik kommenterar lite om avsnittet och om upplevelsen och det som varit än så länge. Vi gräver lite djupare på livet mot slutet, i mitten hittar ni diskussioner om nordic wellness, gayklubbar i göteborg samt stora problem med attraktiva parfymer. Må väl alla, låt det väl smakas!  
Sep 11, 2013
  Hej Poddare! Äntligen är vi alla tre samlade igen, längesedan. Erik berättar lite om Ensam mamma söker, han är en av deltagarna i castingen som sänds Måndag 16/9 kl 21 på TV3, missa inte detta! Vi diskuterar kring människans lathet, varför det är stel t med gamla ex. Missa inte också det känsliga ämnet : Beskattning av överviktiga människor - eller är det ohälsa som skall beskattas? Som vanligt lite vreden och kärlek och allmänna roliga diskussioner! Glöm inte maila oss, kommentera på facebooken, vi vill ha feedback! Låt det smaka!
Sep 8, 2013
  Halå podders, Söndagsnöjje för alla! Erik och Frederic kör en vända när Emelie är sjuk. Vi diskuterar stalkning av sin partner vid ev tankar om otrohet m.m, allt från en request av en av våra lyssnare. Idol, kändishoppet och Håkan Hellström får luft under vingarna, samt klassiska vreden och Eriks återkommande hat mot felrekryteringar. Frederic tar upp något som flera säkert känner igen, vad händer med vänner och dylikt när man går in i en relation? Låt det väl smaka, finsmakare!  
1