Info

Smaka på den – En öppen och avklädd podcast

En öppen och avklädd podcast
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Smaka på den – En öppen och avklädd podcast
2015
June
May
April
January


2014
December
November
October
May
April
March
February
January


2013
December
October
September
August
July
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: June, 2013
Jun 26, 2013
Afton podders! Veckan avsnitt bjuder på en diskussion kring raggning och våra egna tips och tricks runt detta. Vi hade en lyssnare som gärna ville höra mer hur vi själva upplevt raggning eller när vi blivit raggade på. Missa inte midsommarsnacket, kärleken och vårkänslorna blomstrar ju som mest en helg som denna. Frederic är dessutom tillbaka och berättar lite om sin resa i Chicago. Erik pratar om människor som går likna vid djungeltrummor, och givetvis delar vi ut lite kärlek mitt i allt vrede. Låt det väl smaka!
Jun 19, 2013
  Tjääna lyssnare! Nu är det dags för avsnitt 15 och Emelie och Erik är tillbaka i studion med frågor som de funderat på under veckan som gått. - Hur ser en bra dejt ut? - När kan man säga "jag älskar dig"? Ämnen som kärlek och avundsjuka kommer upp. Det kommer även diskuteras vidare om sprutorgasmer och Erik avslöjar hur man kan få damerna att spruta med det så kallade "spiderman-tricket". Smaka!
Jun 13, 2013
Tjäna poddders! Då är det dags för veckans avsnitt som ser lite annorlunda ut eftersom Frederic är iväg i USA på semester. Underhållningen står Emelie och Erik för och vi lovar att ni inte blir besvikna. Frederic får naturligtvis lite kängor i sin frånvaro, prinsessbröllopet tas upp, veckans vrede/ kärlek och så får vi en grymt bra idé. Idéen är följande: Du som lyssnare har chansen att få medverka i nästa veckas program som ersättare för Frederic. Ni som är intresserade hör av er till oss via vår Facebook-sida eller skicka ett mail till oss. (smaka@smakapaden.se) Smaka på den ni!
Jun 5, 2013
Halå poddare! Veckans avsnitt bjuder på en gäst. Ornina är med och deltar i diskussioner istället för Emelie. Vi ser att sommaren med semestrar osv kommer göra att vi får hitta kreativa lösningar vid frånvaro. Vi hoppar direkt in på om storleken har betydelse och hur tjejer lätt kan döda stämningen med en enda dräpande fråga. Missa inte diskussionen om sex med groupisar. Det pratas också om hur vidare tjejer bör ställa upp på blowjobs när det vankas mens. Vi tar också upp lite aktuella saker som hänt i våra liv från Göteborg och Jönköping. Ornina bjuder på hur hon uppfattade Frederic och Erik. Ta chansen att lära känna oss mer! Mycket annat snacka i detta avsnitt, låt det väl smaka!
1