Info

Smaka på den – En öppen och avklädd podcast

En öppen och avklädd podcast
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Smaka på den – En öppen och avklädd podcast
2015
June
May
April
January


2014
December
November
October
May
April
March
February
January


2013
December
October
September
August
July
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: May, 2013
May 29, 2013
  God afton poddare! Veckans avsnitt bjuder på diskussion kring 50 nyanser av honom. Det leder till en hel del sexsnack, vad som är porrigt. Ni får också veta vem som bjuder på mest detaljer kring sin sexpartner, tjejer eller killar. Missa inte heller hur Erik redogör för att alla har ett pris. Frågan är bara vem som är billigast? Hur mycket skulle du ha för att ta den i röven? Vi avslöjar även lite om vår första gäst som kommer besöka oss nästa vecka. Han är en profil inom musikvärlden i Sverige och har en väldigt unik personlighet. Som vi ser det är han väldigt intressant! Veckans vreden handlar om människor men Frederic kontrar med kärlek till Disney. Låt det väl smaka, med grädde på!
May 22, 2013
  Halå podmasters! Veckan avsnitt bjuder på mycket personliga saker. Alla får rejäla käftsmällar och det läcker ut en hel del personlig information. Frederic förklarar "jag ska knulla dig" - tricket. Erik lovar givetvis att testa. Vi kör en runda snack om sex och Emelies uppväxt utifrån ett perspektiv att ha bröst. Lyssna online på sidan, itunes eller ladda ner! Låt det väl smaka.
May 15, 2013
  Halå podders! Ikväll släpper vi en av våra första testinspelningar. Tekniska problem gjorde att inspelningen i Måndags inte blev bra och vi hoppas att det uppskattas med att få lyssna på vår startgrop! Vi minns knappt vad det handlar om, men vi diskuterar djupt angående Facebook och människors bekräftelsebehov. Vi analyserar människor! Må väl, njut av solen och ta genast en promenad och lyssna!   ( och nej det är inte 1 timme och 44 minuter om den råkar visa det :D ) Smaka på den!
May 8, 2013
  Smakliga hälsningar kära poddare! Grymt kul att sända live i Måndags. Det är något vi planerar att fortsätta med om möjligheten finns. Kvällens avsnitt bjuder på en lång ingående diskussion om orgasmer och onani. Sprutorgasmer hos kvinnor verkar vara hett på agendan och kan killar lära sig knipa för att förlänga sin orgasm och kanske hålla ut längre under sexet? Vi kör lite veckans kärlek istället för vreden, ombyte förnöjjer! Missa inte heller analysen om vad kärlek är och hur vi har upplevt det. Erik sätter även Emelie lite under blåslampan och ni får chansen att lära känna henne lite lite mer!  
May 2, 2013
  Hallå kära podcasters! I detta avsnittet pratar vi om vaxning för tjejer. Vi diskuterar även om det är någon skillnad om en äldre kvinna tar hem en utländsk ung kille än en man som tar hem en ung kvinna. Missa inte analyserna av människor ute på krogen och i nya grupperingar. Erik har blivit eftertänksam om livet efter några dagar i Stockholm. Fredrik får sig en rejäl känga av Emelie men ger samtidigt er lyssnare en chans att lära känna honom mer. Låt det väl smaka, och se det som en riktigt god efterrätt med tanke på förseningen. Må väl!
1