Info

Smaka på den – En öppen och avklädd podcast

En öppen och avklädd podcast
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Smaka på den – En öppen och avklädd podcast
2015
June
May
April
January


2014
December
November
October
May
April
March
February
January


2013
December
October
September
August
July
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: April, 2013
Apr 24, 2013
  Hej alla finsmakare! I kvällens avsnitt undrar vi varför det är så sjukt svårt att säga hej till bekanta människor på stan. Vi diskuterar också tjejers klädsel på gym och varför vi killar bara måste titta. Givetvis följer vi upp diskussionen kring kassaköerna, vi kommer aldrig ge upp denna kamp. In och smaka på den, mycket nöjje!
Apr 17, 2013
  God afton i vårsolen!   I veckans avsnitt så pratar vi mycket om att utmana normer, folk som tror dom kan dansa och givetvis ett gäng vreden mot konstiga beteenden. Vi har också löften om att balla ur på ICA -för att rädda mänskligheten. Missa inte heller sex quizen och ännu en privat story från våra liv. Låt det väl smaka!
Apr 10, 2013
  Hej hej! I veckans avsnitt pratar vi seriöst om felrekryteringar och ledarskap. Vi undrar också varför det är enklare att ha ligga med någon än att faktiskt våga lära känna personen. Missa inte heller utbrotten på föräldrar och deras barn samt dessa återkommande diskussioner om sex med extra kryddat inslag om tamponger och mens. Låt det väl smaka!  
Apr 3, 2013
  Hej ni vackra! Här kommer veckans avsnitt! Vi inleder med ett par välmenande ord om Eriks goda bollar, av all dess sort. Det bjuds på prat om Elmiamässan och dess besökare i Jönköping och utekvällar under påsken. Givetvis våra återkommande analyser om folks beteenden. Ur veckans avsnitt: " jag gillar att bita och slicka på dom! " " jag hamnade i en van där porrfilmen gick varm! " " varför ändrar du rösten när du pratar med din flickvän och mamma? " Det kan ta några timmar innan avsnittet finns på iTunes, annars kommer allt det tekniska fungerat som vanligt (hoppas vi!).
1