Info

Smaka på den – En öppen och avklädd podcast

En öppen och avklädd podcast
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Smaka på den – En öppen och avklädd podcast
2015
June
May
April
January


2014
December
November
October
May
April
March
February
January


2013
December
October
September
August
July
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: March, 2013
Mar 27, 2013
I veckans avsnitt pratar vi om relationer och vad som vi tycker är viktigt att ha koll på. Vi bjuder även in till diskussion kring kroppsbehåring och missa inte det lite mer udda nördandet kring raggning och tillhörande kultur. Naturligtvis avslutar vi med återkommande: Veckans vrede! Ur veckans avsnitt: " jag har aldrig haft någon annan tjej så nära min ***** " " fostra en hund är ju som en relation " " Tobbe trollkarl ringer upp tv3 och undrar vad som ligger i pipelinen " Enjoy!
Mar 19, 2013
  Tja på er! I veckans avsnitt råkade vi komma in mycket på sex, även en heldel prat om raggning och korkade killar. Missa inte heller analyserna om människors beteende och varför vi både hatar och älskar dom. Ur veckans avsnitt: " det pågick i 3 timmar! " " asså jag somnade, så jag trillade av i missionären " " hon satte sig bredvid mig på bussen, även om det fanns lediga platser "   För att öppna i iTunes eller i dom flesta podcastklienter så kan ni använda iTunes länken eller våran RSS-Feed nedan. Dock kan iTunes ta någon extra timme innan vår sändning blir inläst där. Alternativt så laddar ni ner mp3 filen genom att trycka på just den gröna MP3 ikonen nedan!
Mar 13, 2013
  Då var det äntligen dags, tagga till för nu kör vi! I veckans pod kommer vi bla berätta för er vilka vi är och varför vi gör vad vi gör. Mycket tankar om människor och dating men också givetvis en diskussion runt melodifestivalen, hemlösa och lite annat smått och gott som vi reagerat på under veckan.   Ur veckans avsnitt: " killar tar sig friheten att daska till mig på rumpan! VARFÖR? " " vi körde assasins creed, nakna på campingen! " " varför kan inte folk våga vara lite mer ärliga än vad dom egentligen vågar? "  
1