Info

Smaka på den – En öppen och avklädd podcast

En öppen och avklädd podcast
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Smaka på den – En öppen och avklädd podcast
2015
June
May
April
January


2014
December
November
October
May
April
March
February
January


2013
December
October
September
August
July
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: 2013
Dec 28, 2013
Kära poddare, I detta avsnittet avhandlar vi det sista som hände i Ensam Mamma Söker. Vi går igenom sociala spelet i form av paradise hotel, big brother och folk som arbetar i butiker som inte har koll. Snackat om hur mycket vi ogillar människor som tar andras tid vill ni absolut inte missa. Otroligt övriga topics, låt det väl smaka!  
Dec 18, 2013
Kära poddare, Det är med kärlek i hjärtat vi äntligen presenterar ett nytt avsnitt. Stefan är ett nytt stjärnskott i podden och kommer vara en del av den nya trion. Jag (Erik) och Emelie ser fram emot att vansinnigt kul samarbete. Vi river igång klassikern där fika-dejten alltid är jobbigare än själva ligget. Spanar tjejer på andra tjejer i omklädningsrummet? Well shaved eller shaved-not-well på killar och tjejer? Vi pratar också om kärlek till människor, saker som hänt omkring oss. Som vanligt mycket annat småsnack som vi hoppas ni kommer mumsa länge på. Låt det väl smaka! We are back in bizniz!
Oct 27, 2013
Kära podders! Äntligen kommer ett färskt avsnitt. Det är lite specialgrej för oss eftersom vi har fått möjligheten att intervjua Nina Jansdotter. Nina är väl etablerad karriärscoach och har skrivit flera böcker på området. Hon arbetar heltid med detta och gör även föreläsningar kring ämnet. Vi tycker dagens arbetsmarknad känns tuff och därför ville vi ha tips och tricks från en expert. Vi hoppas ni lyssnare ska känna att det är matnyttigt! Missa inte det övriga som är classic smaka på den material. Vi går igenom Eriks hat mot priser hos frisören. Det kommer en ny nattklubb i Jönköping som kommer kallas för Club Red - mycket bra! Missa inte heller snacket om varför du inte kan döma andra utifrån din egen verklighet. Vi pratar om ensam mamma söker, att det matar egot, hur härligt folk tycker det är att tycka och tänka om andra. Mycket mycket mer som vanligt! Låt det väl smaka, lite längre avsnitt än normalt - men vafan ni har ju väntat länge ;)
Oct 3, 2013
Kära poddare, I avsnittet så gör vi en ordentligt kraftsamling att avhandla oralsex för tjejer. Frederic tar fram fakta och generella tips och tricks från några av våra större trovärdiga sidor vad gäller sex. Erik berättar om något så fantastiskt som kallas för "cumshot alkogel". Han pratar också om " här står jag och väntar på ögonkontakt " - väntan. Vi pratar också om arbetsmarknaden och varför det är så svårt att skriva cv, söka jobb, ja helt skiten typ. Därför kommer vi ta kontakt med en duktig kvinna på området som heter Nina Jansdotter. I nästa avsnitt hoppas vi fått svar på det vi diskuterade i detta avsnitt. Frederic har dessutom snart spikat planen i kistan att flytta från Jönköping. Det gör att vi har en open spot i podcasten. Jag och Emelie söker helt enkelt efter en co-pilot som är sugen på att vara med och bidra. Det är superviktigt att just du inte är speciellt rädd för att vara ärlig och öppen med dig själv och dina åsikter. Det är också bra om du gillar att analysera livet, eller om du ofta kommer på dig själv att säga saker högt som folk bara tänker. Är det dig vid söker? Maila oss! smaka@smakapaden.se eller bara skicka ett fäjsbook på fejjan så att säga.
Sep 25, 2013
  Hej kära poddare! Ett helt färskt och nybakat avsnitt, bara någon timme gammalt! Fullsmockat avsnitt. Vi pratar givetvis om ensam mamma söker. Frederic tar fram fakta om höst depression och Erik kopplar samman det med vad som händer med hjärnans belöningssystem när man blir kär. Missa inte snacket om inköpslistor och högtalardialekter. Emelie tar upp hur man bör se på en invecklad KK relation, kanske har vi lösningen? Mycket mycket mer, låt det väl smaka!  
Sep 21, 2013
  God helg poddare, Här kommer förfest snacket! Vi pratar om ensam mamma söker givetvis. Erik kommenterar lite om avsnittet och om upplevelsen och det som varit än så länge. Vi gräver lite djupare på livet mot slutet, i mitten hittar ni diskussioner om nordic wellness, gayklubbar i göteborg samt stora problem med attraktiva parfymer. Må väl alla, låt det väl smakas!  
Sep 11, 2013
  Hej Poddare! Äntligen är vi alla tre samlade igen, längesedan. Erik berättar lite om Ensam mamma söker, han är en av deltagarna i castingen som sänds Måndag 16/9 kl 21 på TV3, missa inte detta! Vi diskuterar kring människans lathet, varför det är stel t med gamla ex. Missa inte också det känsliga ämnet : Beskattning av överviktiga människor - eller är det ohälsa som skall beskattas? Som vanligt lite vreden och kärlek och allmänna roliga diskussioner! Glöm inte maila oss, kommentera på facebooken, vi vill ha feedback! Låt det smaka!
Sep 8, 2013
  Halå podders, Söndagsnöjje för alla! Erik och Frederic kör en vända när Emelie är sjuk. Vi diskuterar stalkning av sin partner vid ev tankar om otrohet m.m, allt från en request av en av våra lyssnare. Idol, kändishoppet och Håkan Hellström får luft under vingarna, samt klassiska vreden och Eriks återkommande hat mot felrekryteringar. Frederic tar upp något som flera säkert känner igen, vad händer med vänner och dylikt när man går in i en relation? Låt det väl smaka, finsmakare!  
Aug 30, 2013
  Halå poddare! Äntligen så kan vi dra ut avsnittet som är från Jönköpings gator. Vi besökte enappstudio.se och satt med i deras bur en stund. Kul att få träffa killarna lite mer intimt och vi försöker givetvis ta dom lite lite på pulsen. Vi pratar mycket om människor och hur man ska betes sig. Kärlek tar även ganska mycket plats, och inte helt konstigt så glider vi in på både sex och internetraggning. Erik berättar också om hur han älskar irriterade människor! Kommentera gärna, maila oss, vad som! Vi vill gärna att ni lyssnare är med och påverkar. Låt det väl smaka som vanligt! http://www.enappstudio.se för att läsa mer om detta välgörenhetsprojekt!
Aug 15, 2013
  Tjena Poddare! Erik och Emelie gjorde en galet nice inspelning men när vi skulle komprimera det till mp3 format så var halva inspelning robot-voice! Vi har alltså tvingats klippa det vi säger, och vi hatar det. Avsnittet är betydligt kortare men ganska smockat med innehåll. Emelie lurar Erik att börja med en riktigt känslig sexhistoria, sedan byter vi fort mot några djupare ämnen och avslutar som vanligt med lite vreden och kärlek. I avsnittet pratar vi också om ett litet event om nu är spikat. Spana in enappstudio.se för mer information om detta, kort och gott så kommer vi sända live från Jönköpings citykärna. I samarbete med enappstudio.se bidrar vi till stämning och energi för ett projekt som skall bringa in många tusenlappar till välgörenhet. uKontroll är ett företag som under 24h sitter inlåsta i en bur på Jönköpings centrala gator och programmerar en app. Budgivningen är öppen för företag och alla pengar kommer tå till välgörenhet. Så låt det väl smakas, tillsammans är vi ju grymma ;) Vecka 34 är vi helt borta och efter detta räknar vi med att kunna vara lite mer konsekventa igen med avsnitten!  
Jul 31, 2013
Varma kramar kära poddare! Vi är tillbaka, och vi är taggade. Hoppas det börjar regna asap så ni kan lägga all tid på att lyssna! Erik berättar om sin motorcykelkrasch, gripande, jobbigt ... men ack vilken tur. Vi diskuterar topless, BH och kommenterar om diskussionen kring barn som sexualiseras. Missa inte heller Eriks drömdate, våra vreden och givetvis lite kärlek. Rösta också om vilken drömdate ni gillade bäst! Låt det smakas!
Jul 10, 2013
  Regniga hälsningar podders! Vi älskar solen, men fler lyssnar när det regnar. Därför älskar vi regn! I detta avsnittet delar Erik med sig sina enkla knep om hur du är en vanligt och vettig människa. Den sista idioten är inte född än!  Frederic har gjort research på blowjobs, mycket fakta och intressanta saker tagna från en av de största kvinnomagasinen på nätet. Givetvis kommenterar Emelie på detta ;) Vi har lite vassa vreden, fast roliga såklart! Givetvis mycket mycket annat små-snack. Låt det väl smakas!
Jun 26, 2013
Afton podders! Veckan avsnitt bjuder på en diskussion kring raggning och våra egna tips och tricks runt detta. Vi hade en lyssnare som gärna ville höra mer hur vi själva upplevt raggning eller när vi blivit raggade på. Missa inte midsommarsnacket, kärleken och vårkänslorna blomstrar ju som mest en helg som denna. Frederic är dessutom tillbaka och berättar lite om sin resa i Chicago. Erik pratar om människor som går likna vid djungeltrummor, och givetvis delar vi ut lite kärlek mitt i allt vrede. Låt det väl smaka!
Jun 19, 2013
  Tjääna lyssnare! Nu är det dags för avsnitt 15 och Emelie och Erik är tillbaka i studion med frågor som de funderat på under veckan som gått. - Hur ser en bra dejt ut? - När kan man säga "jag älskar dig"? Ämnen som kärlek och avundsjuka kommer upp. Det kommer även diskuteras vidare om sprutorgasmer och Erik avslöjar hur man kan få damerna att spruta med det så kallade "spiderman-tricket". Smaka!
Jun 13, 2013
Tjäna poddders! Då är det dags för veckans avsnitt som ser lite annorlunda ut eftersom Frederic är iväg i USA på semester. Underhållningen står Emelie och Erik för och vi lovar att ni inte blir besvikna. Frederic får naturligtvis lite kängor i sin frånvaro, prinsessbröllopet tas upp, veckans vrede/ kärlek och så får vi en grymt bra idé. Idéen är följande: Du som lyssnare har chansen att få medverka i nästa veckas program som ersättare för Frederic. Ni som är intresserade hör av er till oss via vår Facebook-sida eller skicka ett mail till oss. (smaka@smakapaden.se) Smaka på den ni!
Jun 5, 2013
Halå poddare! Veckans avsnitt bjuder på en gäst. Ornina är med och deltar i diskussioner istället för Emelie. Vi ser att sommaren med semestrar osv kommer göra att vi får hitta kreativa lösningar vid frånvaro. Vi hoppar direkt in på om storleken har betydelse och hur tjejer lätt kan döda stämningen med en enda dräpande fråga. Missa inte diskussionen om sex med groupisar. Det pratas också om hur vidare tjejer bör ställa upp på blowjobs när det vankas mens. Vi tar också upp lite aktuella saker som hänt i våra liv från Göteborg och Jönköping. Ornina bjuder på hur hon uppfattade Frederic och Erik. Ta chansen att lära känna oss mer! Mycket annat snacka i detta avsnitt, låt det väl smaka!
May 29, 2013
  God afton poddare! Veckans avsnitt bjuder på diskussion kring 50 nyanser av honom. Det leder till en hel del sexsnack, vad som är porrigt. Ni får också veta vem som bjuder på mest detaljer kring sin sexpartner, tjejer eller killar. Missa inte heller hur Erik redogör för att alla har ett pris. Frågan är bara vem som är billigast? Hur mycket skulle du ha för att ta den i röven? Vi avslöjar även lite om vår första gäst som kommer besöka oss nästa vecka. Han är en profil inom musikvärlden i Sverige och har en väldigt unik personlighet. Som vi ser det är han väldigt intressant! Veckans vreden handlar om människor men Frederic kontrar med kärlek till Disney. Låt det väl smaka, med grädde på!
May 22, 2013
  Halå podmasters! Veckan avsnitt bjuder på mycket personliga saker. Alla får rejäla käftsmällar och det läcker ut en hel del personlig information. Frederic förklarar "jag ska knulla dig" - tricket. Erik lovar givetvis att testa. Vi kör en runda snack om sex och Emelies uppväxt utifrån ett perspektiv att ha bröst. Lyssna online på sidan, itunes eller ladda ner! Låt det väl smaka.
May 15, 2013
  Halå podders! Ikväll släpper vi en av våra första testinspelningar. Tekniska problem gjorde att inspelningen i Måndags inte blev bra och vi hoppas att det uppskattas med att få lyssna på vår startgrop! Vi minns knappt vad det handlar om, men vi diskuterar djupt angående Facebook och människors bekräftelsebehov. Vi analyserar människor! Må väl, njut av solen och ta genast en promenad och lyssna!   ( och nej det är inte 1 timme och 44 minuter om den råkar visa det :D ) Smaka på den!
May 8, 2013
  Smakliga hälsningar kära poddare! Grymt kul att sända live i Måndags. Det är något vi planerar att fortsätta med om möjligheten finns. Kvällens avsnitt bjuder på en lång ingående diskussion om orgasmer och onani. Sprutorgasmer hos kvinnor verkar vara hett på agendan och kan killar lära sig knipa för att förlänga sin orgasm och kanske hålla ut längre under sexet? Vi kör lite veckans kärlek istället för vreden, ombyte förnöjjer! Missa inte heller analysen om vad kärlek är och hur vi har upplevt det. Erik sätter även Emelie lite under blåslampan och ni får chansen att lära känna henne lite lite mer!  
May 2, 2013
  Hallå kära podcasters! I detta avsnittet pratar vi om vaxning för tjejer. Vi diskuterar även om det är någon skillnad om en äldre kvinna tar hem en utländsk ung kille än en man som tar hem en ung kvinna. Missa inte analyserna av människor ute på krogen och i nya grupperingar. Erik har blivit eftertänksam om livet efter några dagar i Stockholm. Fredrik får sig en rejäl känga av Emelie men ger samtidigt er lyssnare en chans att lära känna honom mer. Låt det väl smaka, och se det som en riktigt god efterrätt med tanke på förseningen. Må väl!
Apr 24, 2013
  Hej alla finsmakare! I kvällens avsnitt undrar vi varför det är så sjukt svårt att säga hej till bekanta människor på stan. Vi diskuterar också tjejers klädsel på gym och varför vi killar bara måste titta. Givetvis följer vi upp diskussionen kring kassaköerna, vi kommer aldrig ge upp denna kamp. In och smaka på den, mycket nöjje!
Apr 17, 2013
  God afton i vårsolen!   I veckans avsnitt så pratar vi mycket om att utmana normer, folk som tror dom kan dansa och givetvis ett gäng vreden mot konstiga beteenden. Vi har också löften om att balla ur på ICA -för att rädda mänskligheten. Missa inte heller sex quizen och ännu en privat story från våra liv. Låt det väl smaka!
Apr 10, 2013
  Hej hej! I veckans avsnitt pratar vi seriöst om felrekryteringar och ledarskap. Vi undrar också varför det är enklare att ha ligga med någon än att faktiskt våga lära känna personen. Missa inte heller utbrotten på föräldrar och deras barn samt dessa återkommande diskussioner om sex med extra kryddat inslag om tamponger och mens. Låt det väl smaka!  
Apr 3, 2013
  Hej ni vackra! Här kommer veckans avsnitt! Vi inleder med ett par välmenande ord om Eriks goda bollar, av all dess sort. Det bjuds på prat om Elmiamässan och dess besökare i Jönköping och utekvällar under påsken. Givetvis våra återkommande analyser om folks beteenden. Ur veckans avsnitt: " jag gillar att bita och slicka på dom! " " jag hamnade i en van där porrfilmen gick varm! " " varför ändrar du rösten när du pratar med din flickvän och mamma? " Det kan ta några timmar innan avsnittet finns på iTunes, annars kommer allt det tekniska fungerat som vanligt (hoppas vi!).
1 2 Next »